Ultimele confirmări de la Rock’N’Iași „Open Air” 2016

91

Anul acesta, festivalul Rock’N’Iași împlinește 10 ani de existență. Organizatorii festivalului au început deja marcarea acestui eveniment prin Rock’N’Iași „Winter Edition” ce a avut loc în februarie 2016. În perioada 20-22 mai 2016, festivalul revine, de data aceasta într-un eveniment de tip OPEN AIR. Acesta va avea loc în Tabăra Ciric, o zona de agrement situată la 6 km de orașul Iași pe malul stâng al lacului Ciric.

Prima confirmare din cadrul festivalului a fost Alternosfera. Alături de aceasta, se alătură trupele Finsterforst din Germania și E-an-na din România.

E-an-na se bucură de o ascensiune fulminantă și totodată neașteptată, grație unei abordări muzicale diferite a genului folk metal. Încorporând atât instrumente tradiționale cât și sonorități muzicale ce pornesc de la clasicul folk metal și până la sonorități moderne, departe de sfera muzicală propusă, trupa reușește să ofere o paletă muzicală folk neîntâlnită până în acest moment. Au piese precum „Jiana„, „Sârba Ciobănească” sau „Tinca Popii„.

Finsterforst este o trupă de folk metal din Germania, înființată în anul 2004. Numele trupei se traduce „Pădurea Neagră”, făcând referință la celebra regiune germană de unde trupa își are originile. În cei 12 ani de activitate, trupa a lansat un EP intitulat „Wiege der Finsternis„, o compilație intitulată „Unwerk” și 4 albume de studio, ultimul fiind „Mach Dich Frei„, lansat în anul 2015. Au lansat piese precum „Mach Dich Frei„, „Nichts als Asche” sau „Schatter der Nacht„.

Prețul biletele din cadrul festivalului urmează să fie stabilite. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.