Virus este ultima confirmare de la DBE 2016

1

Vara anului 2016 va marca cea de-a șaptea ediție de Dark Bombastic Evening, un festival ce are în prim plan concerte cu trupe de calitate de genuri muzicale diferite, rămase în cea mai mare parte în underground. Până la ora actuală s-au confirmat trupele In The Woods… , Theodor Bastard, Draconian, Spurv, Dodheimsgard, King Dude, Throes of Dawn,Hamferd, Death In Rome, Hemelbestormer, Ghost Bath, Crippled Black Phoenix, Batushka, Barren Earth, Jess and the Ancient Ones și Vemod.

Alături de această listă se alătură trupa Virus din Norvegia. Este o trupă de avant-garde metal înființată în anul 2000. Czral, solistul trupei descrie trupa ca fiind „mai mult o trupă de rock excentric decât o trupă metal. Oamenii spun că sunetul trupei este o combinație între Voivod și Talking Heads. Virus este legată muzical de Ved Buens Ende, vechea mea trupă, dar n-ar trebui văzută ca un predecesor al acesteia.” În cei 16 ani de activitate, trupa a lansat 5 materiale discografice, ultimul fiind EP-ul „Oblivion Clock” lansat în anul 2012. Rămân cunoscuți publicului larg pentru piese precum „Chromium Sun„, „Oblivion Clock„, „The Black Flux” sau „Shame Eclipse„.

Festivalul Dark Bombastic Evening va avea loc în perioada 18-20 august 2016 la Cetatea din Alba Iulia. Biletele vor fi puse în curând în vânzare. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Un gând despre „Virus este ultima confirmare de la DBE 2016

  1. Pingback: Fjord este ultima confirmare de la DBE 2016 | Hoinar Printre Litere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.