Concert Seven Hills & Syndromes & Fractalize în Chișinău

9

Sâmbătă, 26 martie 2016, clubul The Albion Territory din Chișinău vă invită la o seară presărată cu acorduri metalcore sau djent. Trupele invitate sunt Seven Hills, Syndromes și Fractalize.

Seven Hills este o trupă recent înființată din orașul Iași. Aceștia au avut debutul lor muzical prin piesa „Tragedy” lansată în februarie 2016, primul lor concert avându-l în aceiași perioadă în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Winter Edition” 2016. Trupa abordează stilul numit metalcore și are piese precum „Masquerade” sau „Old Stories (Brought Back To Life)„. În playlist-ul Seven Hills se regăsește și-un cover după Parkway Drive, mai exact la piesa „Idols and Anchors„.

Fractalize este o trupă de djent din Chișinău. Au piese precum „MARVIII„, „Irreverseble„, „Deviator” sau „DECXIIIIIIII„.

Syndromes este o trupă de progressive doom metal din Chișinău. Înființați în ianuarie 2013, trupa are un material discografic intitulat „Erase The Past„, lansat în anul 2015. Au piese precum „Never Get Burned„, „Between Waves” sau „Soul Murder„.

Concertul trupelor va începe după ora 20:00, intrarea fiind de 50 de lei moldovenești (echivalentul a 10 RON). Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.