Freelight – Te-am Sunat Să-ți Spun (Official Video)

4 - Freelight

Freelight este un MC băcăuan existent de ceva vreme în lumea underground românească. Acesta însă, nu a avut vreodată o piesă oficială, el fiind prezent doar la evenimente de tip Open Mic sau Battle MC, cizelându-și sunetul pentru viitoarele piese. Recent și-a lansat prima piesă oficială intitulata „Te-am Sunat Să-ți Spun„. Este o piesa romantică la prima vedere, ce pornește din primele versuri cu deznodământul piesei, pornind după într-o ordine cronologica povestea piesei „Te-am Sunat Să-ți Spun„, însa, nu este nicidecum adresată unei fete. Întrebat de piesă, Freelight a declarat:

Piesa este făcută din suflet, pentru sufletele pierdute din viața mea care au fost lângă mine exact când a trebuit și au plecat când așa le-a fost scris lăsându-și amprenta asupra artistului pe care-l reprezint astăzi sub pseudonimul de Freelight.

Fiind prima piesă oficială a artistului, acesta nu a vrut să o lase uitată, el făcând un videoclip oficial la aceasta. Videoclipul piesei „Te-am Sunat Să-ți Spun” a fost lansat în prima săptămână a lunii aprilie. Este un videoclip simplu, sugestiv în anumite puncte, în special la refren, atunci când artistul apare vorbind dintr-o cabină de telefonie publică. Este mai mult un videoclip de prezentare, Freelight fiind în prim plan pe meleaguri rupte din cartierele bucureștene. Videoclipul a fost realizat de Andrei Deiu de la 9R studio în colaborare cu Forged Graphics Studio din București, cei ce au realizat design-ul clipului. Cât despre piesa în sine, putem menționa că versurile și interpretarea au fost realizate de Freelight, instrumentalul piesei fiind Kendrick Lamar x SchoolBoy Q Type Beat „CALI” | TheBeatPlug. Înregistrarea piesei a avut loc la Progressive Project Studio din București, de mix-ul și masterizarea acesteia ocupându-se SegaOfficial.

6 gânduri despre „Freelight – Te-am Sunat Să-ți Spun (Official Video)

  1. Pingback: Freelight – A Fi Sau A Nu Fi (Official Video) | Hoinar Printre Litere

  2. Pingback: Freelight – Dau Tot Ce Pot | Hoinar Printre Litere

  3. Pingback: Freelight – Vagabondul Oriental (Live Session) | Hoinar Printre Litere

  4. Pingback: Shorty – Să Fii Tu (Official Audio) | Hoinar Printre Litere

  5. Pingback: Shorty – Low-Ride | Hoinar Printre Litere

  6. Pingback: Shorty – Low-Ride - Onevibe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.