Concert Faust în Hanovra Bar & Lounge, Piatra Neamț

51

Vineri, 10 iunie 2016, Hanovra Bar & Lounge din Piatra Neamț vă invită la concertul lui Faust, alături de SMK și Manafique la platane. Acest concert face parte din cadrul evenimentului „Hot Spot 9” și are ca scop lansarea ultimului material discografic semnat de Faust intitulat „Strictul Necesar„.

SMK este un beatmaker și un MC asociat cu artiști precum Faust. Acesta este prezent pe piesa „Glas” de pe ultimul album a lui Faust intitulat „Strictul Necesar”. Pe lângă aceasta, are și compoziții proprii precum „Catalyst„, „Insomnia” sau „Room 132„.

Faust este unul dintre cei mai apreciați artiști din rap-ul underground românesc. A devenit cunoscut prin anul 2012, atunci când a participat la un eveniment de tip Battle MC împotriva lui Euforic. A lansat de atunci trei materiale discografice: „Tărâmul Nicăieri” în anul 2014 și „Peste Pământ” lansat în anul 2015 și „Strictul Necesar” lansat în 2016. A realizat până la ora actuală colaborări cu artiști precum Bean MC, Flou Rege, Vlad Dobrescu sau Phunk B, realizând împreună cu aceștia piese precum „Vreau„, „Cu degetul pe hartă„, sau „La buton„.

Concert va începe undeva după ora 20:00, intrarea fiind de 10 lei. În deschidere vor cânta Drey, Clara Joy și Jovial, afterparty-ul fiind asigurat de Raymon și Daniel V. În cadrul acestui eveniment se vor putea găsi de vânzare toate albumele lui Faust în format fizic. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.