E-an-na – Înșivă (Official Audio)

89

La 9 zile distanță de ultima lansare oficială, trupa de folk metal E-an-na a lansat o piesă nouă. Aceasta se numește „Înșivă” și va face parte de pe EP-ul „Jiana„, primul material discografic oficial al trupei. Este probabil cea mai profundă piesă a trupei la ora actuală. Tema piesei se învârte în jurul ideii că „omul este propriul lui Dumnezeu”, piesa venind ca un fel de rugăciune pentru divinitatea ce stăpânește asupra omenirii, care în cele din urma se dovedește a fi un eșec lamentabil. Trupa vrea să dovedească faptul că singura metoda prin care putem ajunge la acea divinitate este sa scoatem raza de lumină din propria noastră ființă.

  Totodată, „Înșivă” mai scoate în evidenta ideea de „un om mic poate face lucruri mărețe”, fiecare dintre noi având puterea să-și creeze propriul său univers și să-l facă exact cum vrea. Această piesă este prima de pe albumul „Jiana”, fiind una dintre cele mai lungi piese semnate E-an-na. Piesa a fost produsă de membrii trupei, Andrei Oltean și Ovidiu „Cio” Ban. De mix-ul și master-ul piesei s-a ocupat Vlad Bornuz de la Blana Recording Studio.

E-an-na este una dintre cele mai tinere trupe de pe scena metal-ului românesc. Înființați în Sibiu la începutul anului 2015, trupa a devenit cunoscută publicului larg prin piesa „Jiana„, lansată în august 2015. Au prins foarte repede la publicul metal din Romania, chiar dacă au doar 5 piese oficiale la activ. Au ieșit pe locul 2 la categoria „Best Metal Newcomer” din cadrul premiilor Metalhead Awards, ce au avut loc pe 30 ianuarie 2016. Trupa se autocaracterizeaza ca fiind una ce cântă „mioritic metal”. Momentan, au concerte programate în diverse locații alături de trupe precum For The Wicked, Beauty and The Rat sau Hybrid Symphony. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina lor oficială.

7 gânduri despre „E-an-na – Înșivă (Official Audio)

  1. Pingback: Rock’N’Iași „Winter Edition” 2017 – Prima zi | Hoinar Printre Litere

  2. Pingback: E-an-na pornește într-un nou turneu | Hoinar Printre Litere

  3. Pingback: E-an-na pornește într-un nou turneu - Onevibe

  4. Pingback: E-an-na a obținut locul 2 la Wacken: Metal Battle din Germania | Hoinar Printre Litere

  5. Pingback: Concert E-an-na & Hiraeth în Underground Pub, Iași | Hoinar Printre Litere

  6. Pingback: Concert E-an-na & Beauty And The Rat în Underground Pub, Iași – Turneul „Viu” | Hoinar Printre Litere

  7. Pingback: Concert E-an-na & Linear Disorder în Underground Pub, Iași – Lansare album „Nesfârșite” | Hoinar Printre Litere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.