Freelight – Dau Tot Ce Pot

106

Freelight este un MC băcăuan existent de ceva vreme în lumea underground românească. Acesta însă, nu a avut vreodată o piesă oficială, el fiind prezent doar la evenimente de tip Open Mic sau Battle MC, cizelându-și sunetul pentru viitoarele piese. În primăvara anului 2016, acesta și-a lansat prima piesă, „Te-am Sunat Să-ți Spun„. A fost totodată și primul videoclip oficial al artistului. A urmat apoi în iulie 2016 piesa „A Fi Sau A Nu Fi„, urmată la rândul ei de un videoclip. Toamna anului 2016 aduce a treia piesă oficială a artistului, intitulată „Dau Tot Ce Pot„.

La fel ca primele piese, aceasta nu are un mesaj nou, veșnica temă de „am să dau totul până-n ultima clipă” fiind omniprezentă în piesele rap românești. În schimb, Freelight personalizează această temă încât în anumite părți ale piesei îi poți simți frustrarea ce iese prin versurile acestei piese. Cel mai bine se pot auzi în refren aceste frustrări, în versuri precum „știi că nu suport, oamenii cu două fețe, pe la spate îi întorc„. Videoclipul în sine îl are în prim plan pe Freelight, animațiile sugestive versurilor piesei fiind omniprezente de-a lungul acestuia. Arta și design-ul videoclipului au fost asigurate de Freelight, videoclipul fiind filmat de Marius Tătărușanu și Andrei Deiu de la 9R Studio. Versurile și interpretarea au fost asigurate de Freelight, instrumentalul aparținând piesei „Where Ya At” cântate de Future în colaborare cu Drake.

„Dau Tot Ce Pot” a fost înregistrată la Progressive Project Studio din București, de mix și master ocupându-se Sega. Nu e prima colaborare între Freelight și Sega, respectiv Progressive Project Studio, prima piesă a artistului, „Te-am Sunat Să-ți Spun” având amprenta acestora. Pentru mai multe detalii legate de muzica lui Freelight, intrați pe pagina oficială a artistului.

3 gânduri despre „Freelight – Dau Tot Ce Pot

  1. Pingback: Freelight – Vagabondul Oriental (Live Session) | Hoinar Printre Litere

  2. Pingback: Shorty – Să Fii Tu (Official Audio) | Hoinar Printre Litere

  3. Pingback: Shorty – Low-Ride | Hoinar Printre Litere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.