„Metalstalgia III” în Point Zero Coffee & Lounge, Roman

Sâmbătă, 18 martie 2017, cafeneaua Point Zero din Roman vă invită la „Metalstalgia„. Este o rockotecă ajunsă la cea de-a treia ediție, în cadrul căreia se vor putea auzi piese din genuri ce pornesc de la grunge, alternative, hardrock, metalcore până la death metal, black metal, folk metal, progressive metal sau nu metal.

Metalstalgia” este o denumire sugestiva dată de Dawn Elenor, organizatoare principală a evenimentului. Primele ediții au avut loc în 2015, respectiv noiembrie 2016, fiind primite cu mare căldură de doritori de muzică rock aflați în zona orașului Roman. Această ediție își propune o detașare pentru creierele arse ale studenților care abia au scăpat din sesiune și liceenilor care abia au scăpat de simulările pentru BAC. Dawn Elenor se va ocupa de muzică alături de Mircea Olteanu, prezentatorul „alt+Feel„, o emisiune săptămânală de muzica alternativa, ce include uneori o sectiune de prezentare a unei formatii, disponibila pe postul locul RomanFM.
Evenimentul va incepe dupa ora 21:00. In cadrul acestui ev eniment se vor putea achizitiona stickere cu evenimentul la pretul  de 2 lei/bucata. Pentru mai multe detalii si o parte din playlist-ul final de la „Metalstalgia III”, intrati pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.