Anul șapte: Sunt tot aici

Poză făcută de Carina Irimia la concertul Vița de Vie din 31 Motor’s Pub, Suceava din 04/03/2017

Salutare, dragi hoinari printre litere. Pe data de 1 aprilie 2017 am aniversat 7 ani de blogging. Exact cum zic în fiecare an la aceste tipuri de postări, „a început ca o glumă”, dar gluma se tot extinde de fiecare dată.

Nu pot spune că am realizat cine știe ce cu acest blog, ținta mea mereu a fost aceiași: să-mi descarc nervii, gândurile sau ideile într-un mod sau altul. De șapte ani tot fac asta, atât prin „păreri la rece„, cât și prin „războaie ale gândurilor” sau alte postări similare. Nu credeam că pot face atât de multe scriind, încă mi se pare ireală chestia asta. Nu sunt special, am făcut o chestie ce o poate face absolut oricine dacă nu renunță la ideile sale, oricât de cretine ar părea uneori. Comparativ cu anul trecut, am reușit să ajung pe facebook de la 492 de like-uri la 749 de like-uri. Este clar cea mai mare evoluție a acestui blog de la înființare până acum. Da, probabil că sunt un cretin că văd succesul blogului în numărul de like-uri, dar având în vedere că majoritatea oamenilor de acolo intră să citească postările, e plauzibilă afirmația. A fost cel mai productiv an de până acum, chiar am făcut o postare de „mulțumire” a simplului fapt că existat anul 2016 în viața mea. Totodată, a fost cel mai distructiv an, din multe puncte de vedere. Am scris al naibii de multe frustrări în versuri, cele mai criminale (la propriu) poezii apărând în tot acest interval. E nasol să ai mereu un țel bine definit, dar să nu ai susținerea necesară. Da, am și astfel de momente în care am senzația că tot ceea ce scriu este pur și simplu în zadar, dar, apoi mă trezesc la realitate și-mi amintesc de faptul că trebuie să fie cineva și în locuri unde nu se sinchisește nimeni să le descrie în vreun fel sau altul.

Mulțumesc tuturor celor ce au citit măcar o postare de pe acest blog și au avut un sentiment de apreciere, de ură, de dispreț, poate de flatare. Dacă eu v-am lăsat mereu ceva din ceea ce am scris până acum, treaba mea a fost făcută cum trebuie. Până la următoarea postare din următorul an, vă mulțumesc și vă mai aștept pe aici. Pe mine mă veți găsi în cele mai goale localuri, la cele mai nepopulate evenimente, făcând poze, clipuri și scriind recenzii sau păreri personale.

Hoinăreală plăcută!

2 gânduri despre „Anul șapte: Sunt tot aici

  1. Pingback: Anul VIII – Gluma continuă | Hoinar Printre Litere

  2. Pingback: Making of „Outstorm – Electric Mind” | Hoinar Printre Litere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.