Victima cu numărul 65 după incendiul din Colectiv

O noua victimă după incendiul din Colectiv a fost confirmată. Vestea a fost făcuta public de Asociația GTG 3010, o organizație neguvernamentală, non­-profit, apolitică și independentă, creată în scopul reprezentării intereselor persoanelor afectate de incendiul din clubul Colectiv din 30/10/2015 și a derulării unor activități care să prevină astfel de tragedii în România.

Vestea nefastă a fost imediat preluata de marile canale de știri naționale, precum Digi24 sau Antena1, apărând deja primele speculații cum că ar fi fost o sinucidere. Momentan nimic nu a fost confirmat oficial. Singura mențiune oficială din partea familiei a fost transmisa prin intermediul Asociației Colectiv GTG 3010:

„Respectăm dorința oamenilor de a ne fi alături, precum și nevoia de informare a tuturor. Dar, dincolo de numărul 65, se află suferința noastră, a familiei și prietenilor lui Răzvan. Ne alină gândurile bune și faptul ca atâția oameni devin părtași la durerea noastră, dar facem un apel la discreție și decență. Vrem să ne ducem pe ultimul drum fiul și prietenul în liniste. Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Totodata, în seara de 30 iulie 2017 va avea loc în Parcul Bucur din București evenimentul „Noapte albă la #Colectiv„. Acesta are loc la o distanță de un an și nouă luni de la incident. Va fi o noapte în memoria celor 65 de victime, toată lumea doritoare fiind invitată să aducă flori, jerbe, coroane sau fotografii cu cei dispăruți. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.