Haniwa confirmată la Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2017

Anul acesta, festivalul Rock’N’Iași împlinește 11 ani de existență. La fel ca în anul 2016, vor avea loc 3 ediții ale festivalului: „Winter Edition”, ce a avut deja loc în perioada 25-26 martie 2017, „Open Air” ce a avut loc în perioada 19-21 mai 2017  și „Indoor Edition” ce va avea loc în perioada 26-29 octombrie 2017. Singura ediție care ce nu a avut loc la Casa de Cultură a Studenților din Iași a fost „Open Air”. Aceasta s-a desfășurat pe Pârtia de Schi din zona Copou, Iași.

Ca în fiecare an, Rock’N’Iași revine în luna octombrie în Casa de Cultură a Studenților din Iași.  Comparativ cu edițiile anterioare, în acest an vor fi amplasate două scene, una în Sala Gaudeamus, unde se ținea festivalul în mod normal, iar cealaltă în Sala Dublin. În fiecare seară vor fi în medie 5-7 trupe. Până la ora actuală, s-au confirmat Destruction din GermaniaFallen Arise din Grecia, Godby din Republica Moldova, și Diamonds Are Forever din Cluj-Napoca. Ultima confirmare este trupa italiană Haniwa. Aceasta se va afla pentru prima dată în Iași și va cânta în aceiași zi cu Destruction, capul de afiș al festivalului.

Haniwa este una dintre cele mai tinere trupe de pe scena metal underground a Italiei. Înființată în 2015 în orașul Florența, aceasta a abordat încă de la început stilul thrash metal. Muzical, trupa a fost puternic influențată de nume cunoscute ale scenei thrash metal, precum Pantera, Kreator, Testament sau Exodus. Până la ora actuală, are două materiale discografice lansate: EP-ul „Our” lansat în martie 2015 și albumul de studio „Helleven„, lansat în septembrie 2016. Este recunoscută pentru piese precum „Tomorrow„, „Helleven„, „Return To Obscurity„, „Tides of Time” sau „Haniwa„.

Biletele și programul oficial urmează să fie anunțate în viitorul apropiat. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

3 gânduri despre „Haniwa confirmată la Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2017

  1. Pingback: Roll Models & Ultimele confirmări de la Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2017 | Hoinar Printre Litere

  2. Pingback: Bucovina și Within The Nova confirmate la Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2017 | Hoinar Printre Litere

  3. Pingback: Breathelast confirmată la Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2017 | Hoinar Printre Litere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.