Concert Vița de Vie în The Trumpets, Iași

Vineri, 30 Noiembrie 2018, pub-ul The Trumpets din Iași vă invită la concertul trupei Vița De Vie. Aceasta se întoarce în orașul Iași după 6 luni, ultimul lor concert având loc pe data de 18 Mai 2018, atunci când au cântat în cadrul „Marșului Absolvenților” alături de trupele Celelalte Cuvinte și Cargo.

Vița de Vie este una dintre primele trupe de rock alternativ din România. Înființată în București în 1996, a lansat de atunci 10 materiale discografice, ultimul fiind albumul „Șase (-)”, lansat oficial pe data de 27 Octombrie 2018 la Arenele Romane din București. Este nelipsită de pe marile scene de profil ale țării, participând în trecut la festivaluri precum Bucovina Rock Castle, B’estfest, Electric Castle sau Awake. A ajuns, este și va rămâne cunoscută publicului larg prin melodii precum „Îmi pasă„, „Basul și cu toba mare„, „Azi„, „Sunetul mai tare„, „Pierdut„, „Varză”, „Praf de stele„ sau ceva mai recent, „Sorcova„.

Evenimentul din The Trumpets va începe dupa ora 21:00. Biletele sunt disponibile în număr limitat și pot fi achiziționate din pub la prețul de 60 de lei. Acest eveniment marchează aniversarea a 4 ani de existență al pub-ului. Va fi disponibilă inclusiv o bere aniversară semnată The Trumpets. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.