Breathelast a lansat videoclipul piesei „Dead Coins”

Anul 2018 s-a dovedit a fi unul foarte activ pentru trupa bucureșteană Breathelast. Aceasta a lansat recent videoclipul piesei „Dead Coins„.

Nu este primul videoclip oficial lansat după o piesa de pe albumul „All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until You Through It All Away„. „Dead Coins” reprezintă al cincelea videoclip oficial lansat în anul 2018, primele fiind la piesele „Heartless Arsenal„, „A Million and One (varianta acustică)„, „Come Hell Or High Water” și „Valor Of Knife Deep Conversation„.

Videoclipul în sine prezintă multe imagini distorsionate, ca și cum ar fi imagini ce se reflectă într-o apă tulbure. Toate imaginile sunt alb-negru iar tema clipului se înțelege datorită titlului piesei. Există un vers care face aluzie la faptul că suntem „monezi moarte într-o apă”. Breathelast este una dintre puținele trupe autohtone ce are versuri extrem de interpretabile, dar ideea principală fiind mereu evidentă: exprimarea stărilor noastre interioare. Odată cu lansare videoclipului piesei „Dead Coins„, Breathelast a spus despre acest videoclip că ” vine ca un vizual al degenerării promisiunilor și valorilor în timp, distorsionând totul înăuntrul și în jurul nostru„. Piesa în sine este cu numărul șase de pe albumul trupei și a fost înregistrată și produsă de către Marius Costache la Studio148. Videoclipul a fost realizat de către Alexandru Das .

Pentru mai multe informații despre ultimele noutăți despre Breathelast, accesați pagina oficială de Facebook a trupei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.