Concert Dragonu’ AKA 47 în Underground Pub, Iași

Vineri, 14 Decembrie 2018, Underground Pub din Iași vă invită la concertul lui Dragonu’ AKA 47. Acesta se întoarce în Iași în formula solo după un an și jumătate, ultimul său concert având loc pe 7 Aprilie 2017. Totuși, nu e prima dată când ajunge în Iași în anul 2018. Pe data de 8 Iunie a acestui an a susținut un concert ca membru al trupei reunite Specii. Atunci a lansat albumul „Fuck Darwin”.

Dragonu’ AKA 47 este una dintre cele mai cunoscute figuri din rap-ul underground românesc. A devenit cunoscut publicului când forma alături de Chimie trupa Specii. A lansat 4 albume sub egida trupei, în tot acest timp participând frecvent la concursuri de tip „Battle MC”, în 2009 câștigând un astfel de concurs. Ultimul album Specii, „Fuck Darwin„, a fost lansat pe 1 Iunie 2018 în clubul Quantic din București. Ca artist solo, are la activ 3 materiale discografice: „Adio 47 (omul vechi)„, „Dragoș V-o dă” și „Anul dragonului„. Totodată, are și un album cu cele mai bune piese lansat în 2015 intitulat „Dragonu – Best Of – 2005-2015„. Este recunoscut pentru piese precum „The sound of the underground was found„, „Muzica naște monștrii” sau „N-o să mai fiu niciodată un drogat„.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 21:00. Intrarea va fi de 20 de lei. Biletele se pot procura de la intrare. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.