Concert Partizan în Berăria Valhalla, Bacău

Vineri, 18 Ianuarie 2019, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la concertul trupei Partizan. Aceasta se întoarce în Bacău după un an, ultimul lor concert având loc pe 12 Octombrie 2017 în Mauro’s Pub. Acest concert are ca scop lansarea EP-ului „Timpuri Noi„. Acesta va fi lansat în ediție limitată pe vinil și va conține piese precum „Albele Furtuni„, „Nu e loc” sau „Pompierii„.

Partizan este o formație rock românească fondată prin anul 2001, mare parte din membrii făcând parte în trecut din trupa Timpuri Noi. De altfel, este recunoscută ca „o altă înfățișare a formației Timpuri Noi”, mare parte din piese făcând parte din repertoriul acelei trupe. Se pot auzi în concerte piese precum “Mistrețul“, “Malu’ Valu’ ” sau “Becule“, consacrate în trecut de Timpuri Noi. Partizan s-a destrămat în 2004 când Adrian „Artan” Pleșca, solistul principal al trupei, a decis să reformeze vechea sa formație, Timpuri Noi. În 2011, după șapte ani, Artan a părăsit Timpuri noi și a reînființat formația Partizan. Până la ora actuală, este recunoscută pentru piese precum “Fata mea“, “Drumul spre lumină” sau “Dușmania“.

Evenimentul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 20:00, intrarea fiind de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.