„O Dată Pe Lună” – Celebrarea Rap-ului Românesc în Underground The Pub, Iași

Sâmbătă, 6 Aprilie 2019, Underground The Pub din Iași vă invită la „O Dată Pe Lună”. Va fi o petrecere ce are ca temă celebrarea rap-ului romanesc. Seara va fi animata de DJ Gharaa & Gazah, invitații speciali fiind băieții din trupa La Familia.

La Familia este una dintre cele mai cunoscute trupe hip-hop din istoria României. Este totodată una dintre cele mai vechi formații din această zonă muzicală, fiind înființată în anul 1996, avându-i ca membri pe Dragoș „Puya” Gărdescu și Tudor Sișu. Cei doi au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudinea lor nouă pentru piața muzicală, ei fiind apreciați pentru stilul original și pentru viziunea lor asupra „vieții de cartier”. Până la ora actuală a lansat 8 albume de studio. În anul 2017, după 11 ani de la lansarea ultimului album, La Familia a revenit cu un nou material discografic intitulat  „Codul bunelor maniere”, lansat în cadrul concertului aniversar de 20 de ani de la formarea trupei. Acel eveniment a avut loc pe 9 iunie, 2017, în Parcul IOR/Insula Artelor din București. A fost, este și va rămâne mereu recunoscută pentru piese precum „Tupeu de borfaș„, „Viață bună„, „Vorbe” sau, ceva mai recent, „În Realitate„.

Evenimentul va începe după ora 21:00. Biletele din presale au fost vândute. Mai sunt disponibile doar la intrare la prețul de 35 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Un gând despre „„O Dată Pe Lună” – Celebrarea Rap-ului Românesc în Underground The Pub, Iași

  1. Pingback: „O Dată Pe Lună” se întoarce în Underground Pub, Iași | Hoinar Printre Litere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.