RoadkillSoda a lansat un nou videoclip

RoadkillSoda, cea mai cunoscută trupă românească de stoner metal, a lansat recent un nou videoclip. Acesta este pentru „My Stretch Of Dirt„, o piesă ce nu se află momentan pe niciun album oficial lansat de trupă.

Videoclipul în sine prezintă imagini filmate din turneele sau concertele trupei RoadkillSoda. Se pot distinge ușor imaginile de pe drum de pe străzile Italiei. Acestea pot fi asociate cu concertele ce le-a avut trupa în toamna anului trecut în Italia, atunci când a cântat alături de Sinoptik în mai multe orașe italiene precum Roma sau Torino. Acest videoclip a fost realizat de Patricia Bîea, imaginile fiind filmate de Florin Dragoș. Totodată, mai apar și alte cadre filmate de Sorin Setreanu sau conținut de pe site-ul Contemporary Establishment. Piesa propriu-zisă a fost înregistrată și mixată de Adrian Despot și Sorin „Pupe” Tănase, membrii trupei Vița De Vie. De altfel, Adrian Despot este și backing vocal la refrenul piesei. De masterizare s-a ocupat Cristian Varga de la Master Vargas NYC.

Nu este singura piesă nouă lansată de RoadkillSoda în ultimul an. La finalul anului 2018, „Howling” a fost altă piesă nouă făcută cunoscută publicului larg. Pentru mai multe detalii despre viitoarele lansări, vizitați pagina oficială a trupei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.