Paraziții lansează prima piesă de pe viitorul album

După aproape 2 ani, Paraziții revine în atenția muzicii românești cu un nou videoclip. Trupa nu a avut momente de pauză, ea susținând periodic diverse concerte, atât în țară cât și în străinătate. Cheloo și Ombladon au lansat în toată această perioada diferite piese solo, dar nu în formula trupei Paraziții.

Ultimul videoclip al trupei Paraziții a fost pentru piesa „Te facem să sari„, lansat pe 31 iulie 2017. Piesa respectivă se poate regăsi pe albumul „Lovitură De Pedeapsă”, lansat în anul 2016. De un timp, Paraziții menționează în concerte lansarea unui nou album ce se va intitula „Arma Secretă”. Prima piesă oficială de pe viitorul album este „Lacrimi de ceară„. Piesa în sine nu are un mesaj anume, Cheloo și Ombladon atacând în stil caracteristic mai multe subiecte sociale sau ce țin de muzica trupei.

Videoclipul în sine are o temă întunecată, fiind prezente imagini din concertele Paraziții ce se suprapun cu imagini filmate în cartier alături de membrii sau apropiații trupei. Totul este redat într-un cadru alb-negru. Negativul piesei, de asemenea, are o tentă sumbră. Inclusiv Cheloo face o aluzie asupra negativului la începutul videoclipului.

Momentan nu se știu alte detalii despre viitorul album Paraziții, „Arma Secretă”. Va fi lansat, cel mai probabil în cursul acestui an. Mai multe informații vor fi publicate pe pagina oficială a trupei atunci când vor fi disponibile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.