Concert Vița De Vie în Underground Club, Iași – 20 de ani de „Fenomental”

Vineri, 8 noiembrie 2019, trupa Vița De Vie se întoarce în orașul Iași. Locația aleasă pentru acest eveniment este clubul Underground. Concertul face parte dintr-un turneu aniversar dedicat albumului „Fenomental”, considerat de foarte mulți oameni cel mai bun album lansat sub egida Vița De Vie. „Fenomental” este și cel mai bine vândut album al formației Vița de Vie, acesta fiind vândut în aproape 1.000.000 de exemplare.

Vița de Vie este una dintre primele trupe de rock alternativ din România. Înființată în București în 1996, a lansat de atunci 10 materiale discografice, ultimul fiind albumul „Șase (-)”, lansat în anul 2018. Este nelipsită de pe marile scene de profil ale țării, participând în trecut la festivaluri precum Bucovina Rock Castle, B’estfest sau Electric Castle. A ajuns, este și va rămâne cunoscută publicului larg prin melodii precum „Îmi pasă„, „Basul și cu toba mare„, „Azi„, „Sunetul mai tare„, „Pierdut„, „Varză”, „Praf de stele„ sau ceva mai recent, „#ialapet„.

Evenimentul din clubul Underground va începe după ora 21:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua Eventbook.ro la prețul de 80 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.